High Capacity 50800mAh Car Jump Starter Mini Portable Emergency Battery Charger for Petrol (3 Color) with Plastic Box LR15

80 % of buyers enjoyed this product!
In stock
TODAY'S DEAL Ends in: 04:36:18
Price: $ 59.99 Sale Price: $ 56.99
45 days Money back
45 days Money back Returns accepted if product not as described, buyer pays return shipping; or keep the product & agree refund with seller.
On-time Delivery
On-time Delivery
Guarantees: On-time Delivery 60 days

Share:

High Capacity 50800mAh Car Jump Starter Mini Portable Emergency Battery Charger for Petrol (3 Color) with Plastic Box LR15

50800mAh Emergency Starter Description:
1. 50800mAh high capacity
2. With safty hammer and inside blade.
3. For Gasoline cars (But do not for diesel cars) & digital products.

Because China POST/DHL/EMS etc shipping not accept battery ship, so we will ship by NL post or Sweden Post , if you need more quantities, pls contact us modify price for you !

50800mAh Emergency Starter Function:
1. It can be used as saftey hammer when there is emergent condition
2. The inside blade can cut the safety belt when emergency happenning.
3. High luminance and Multi-modes Led lighting.
4. Support multi-brands petrol cars, MP3/MP4, laptops and digital products.
5. Multiple safety protection design to ensure the product have no problem.

50800mah Emergency Starter Specifications:
Model Name: Enhanced 12V Petrolic Version
Capacity:50800mAh
Dimension: 160mm*75mm*28mm
Output: 12V=2A 16V=3.5A 19V=3.5A
Start current: 300A
Peak current: 600A(3S)
USB Output: 5V=2A
Cycle Life: 3000 times
Charger Mode: CC/AC 12.6=1A
Using temperature:-45~85 Degree
Package: Plastic box
Master switch
Switchable Voltage: 12V/16V/19V

LED illumination light
19V voltage output indicator light
16V voltage output indicator light
12V voltage output indicator light

Operation Instructions for Staring Car Engine:
1.Before start the car,please make sure the hose minimum 3 LED indicated light on,then connect the
blue plug fully seated intothe host socket, and confirm the cable indicator is off.
2.Connect the Red clip to the positive(+)battery terminal, Black clip to the negative(-)battery terminal.
3.Start the vehicle.
4.When the vehicles starts, please make sure pull up the clamp cable from power bank and then from
the car battery.Please do not connect the red and black clip to the vehicle battery terminals more than 30s.

Instructions for 50800mAh Emergency Starter :
1.Select the appropriate voltage and connector for the electronic device to charge / power supply

2.Press the switch to start charging when your device connected with EPOWER; If you unplug the cable, auto-sleep will start in one minute.

3.Five lights will flash circularly during the charging by EPOWER and all lights will keep bright when your device is full-charged.

4.During the charging for your device,LED lights indicate the balance power of built-in battery ofEPOWER. Four lights indicate 80% balance, three lights indicate60% balance, two lights indicate 40% balance and one light indicates 20% balance. The built in battery is empty when all LED lights start to flash.

5.Press the switch five seconds to start If you want to use LED for illumination and select the status ( light, strobe, SOS, close) by pressing the switch to transform.

6.Store the product in a cool and dry place and away direct sunlight.

Some Other Instructions:
1. About the 50800mAh emergency starter package instruction
post package(ship by Netherlands Post or China Post according which is faster) Some customer said the package doesn’t properly wrapped when received, we are really sorry for that,Because the power bank belongs to special goods contains battery , the customs security check is very strict ,So even we want to pack well , the customs has rights to open package for check .And the package is too tight to pass security check and will be returned back . Thank you for your understanding.
2. About the product label
The car50800mAh emergency Starter has a big battery capacity, and the express company does not accept such huge battery capacity, so we cover the original capacity label with a new one which is a smaller capacity. It is convenient for express company to pass customs check. After you receive it, you can tear off the fake label, then you will see the original real capacity label. Thank you for your understanding.

50800mAh Emergency Starter Package List:
1 x 508000mAh 12V Gasoline Version Power Bank
1 x Home Power Plug
1 x car charger (vehicle cigarette lighter cable)
1 x laptop charging cable
8 x laptop connector
1x 4-in-i mobile phone adapter
1 x Storage Battery Wire Clip
1 x English user manual(Data Sheet)
1 x Portable Bag

Some Questions Frequently Asked By Our Customers:
Question 1: What functions does start power supply have?
Answer: the starter power is mainly used to charge the portableelectronic devices,such as mobile smart phone,tablets,portable gaming,systems,digital cameras,camcorders,bluetoothheadsets,portable GOS devices,and any other DC 5V powered electronic devices.It can also jump start a drained car battery with the jumo starter cables.There’s also an included ultra-bright LED light that can be used as a flash light or SOS signal flashing light.

Qutstion 2: How can LED emergency lighting be truned on?
Answer: Turn master switch of start power to “ON” and press”power button” for 3
seconds to start flashlight function. Afterwards, press “power button” LED function to
turn normal on to flickering,SOS distress signal light; press “power button” to directly
turn it off.

Question 3:The start power supply has 19V and 12V output functions, how can V number be switched?
Answer: the start power supply can guarantee several V number selection. Before charging with start
power supply,press “power button” for short time to switch among different V numbers and
corresponding indicator light are normally on, Different products use different voltage, eg.: laptop
generally have 19V and 16V. Before use, please confirm products V number.

Question 4: How can an auto be started?
Answer: if an auto can not be started by the storage battery because of various reasons,the start
power supply can exert supernatural effects.At first ,inspect electrical quantity of start power.
Generally,the auto can be started when there is one check display of indicator light. Connect positive
and negative polarise of storage battery with positive and negative polarities of storage battery. After
red polarities and black polarities are clamped,insert plug of battery terminal into start outlet of start
power,turn auto key to star auto. After start the auto,remove clamps from battery.

Question 5:Will reversing polarity connections of the jump start cable damage the vehicle?
Answer: No,the start power is very safe with comprehensive protection, If you accidentally connect the red and black cable clamps to the wrong polarity terminal and attempt to jump start the vehicle,the fuse will be blown and will cut the power immediately to prevent injury and avoid damaging the vehicle.

Question 6: What if it doesn’t jump start the vehicle?
Answer: If the start power fails to jump start the engine,please wait at least 10 seconds beforeattempting to try again,it is also highly recommended to replace the vehicle battery once every 2 or 3 years.

Question 7: How many times can the start power jump start a vehicle?
Answer: Approximately 20 times with a 100% fully charged battery.Results may vary depending on owner usage and vehicle engine displacement.

Question 8: How can start power supply be charged?
Answer: turn product switch to “ON”, Use home adapter or Car adapter connected to 220V(110V-240V) commercial power or 12V car powersupply,product will begin to charged. the indicator light will be flash all time. when four indicator light are on,it indicates the power supply has been full charged!

Question 9: How long will it take to fully charge the start power to max capacity?
Answer: 5-6 hours.Depending on the current battery charge indicator, local voltage and localenvironment

Question 10: How long is he start power’s standby time?
Answer: The typical standby time of the start power is 3 months fully charged.
It is recommened to charge the start power once every 3 months to prolong its service life.Result may
vary depending on owner usage.

Average Star Rating:
0 out of 5 (0 Ratings)
Name Rating Feedback
Shipping Company Shipping Cost Estimated Delivery Time
DHL 3 - 7 days
UPS Expedited 3 - 7 days
EMS 5 - 14 days
Post Air Mail Free Shipping 15 - 45 days
Return Policy If the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

N.B.: If the seller provides the "Longer Protection" service on this product, you may ask for refund up to 15 days after order completion.
Seller Service On-time DeliveryIf you do not receive your purchase within 60 days, you can ask for a full refund before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe).

Customers Who Bought This Item Also Bought

Price:  $ 59.99 / piece
Sale Price:  $ 56.99 / piece
UA-63192191-6
4 Stores to serve you better 

         Lots of furniture                    Home and Beauty               Industrial supplies,Hardware    Plus size Fashion,Cloths, & Hobbies 

Enter your email below we will send you new Product SPECIALS! We have Staff Waiting to serve you!

  logo2

4 Stores to serve you better!